ابتکار رستوران آمریکایی برای روزهای کرونای
ابتکار رستوران آمریکایی برای روزهای کرونای

بوراپرس؛ رستورانی محلی در سن دیگو برای کارمندان شرکت‌های خدماتی و گردشگری که این روزها بیکار شده‌اند غذای آماده تهیه می‌کند، در ازای “هر مبلغی که در توانشان است”. این رستوران هر روز پک های غذایی با منوی چرخشی از غذاهای متنوعی چون لازانیا، ساندویچ گوشت و مرغ سرخ شده آماده می‌کند و ابراز امیدواری […]

بوراپرس؛ رستورانی محلی در سن دیگو برای کارمندان شرکت‌های خدماتی و گردشگری که این روزها بیکار شده‌اند غذای آماده تهیه می‌کند، در ازای “هر مبلغی که در توانشان است”.

این رستوران هر روز پک های غذایی با منوی چرخشی از غذاهای متنوعی چون لازانیا، ساندویچ گوشت و مرغ سرخ شده آماده می‌کند و ابراز امیدواری کرده است که این کار را تا وقتی در توانش باشد و دست کم تا دو هفته که شیوع حداکثری کروناست ادامه دهد.

با اینکه مبلغ برای هر پکیج ۱۰ دلار عنوان شده ولی رستوران برای افرادی که در مضیقه‌اند، بدلیل شیوع ویروس کرونا، غذای رایگان اختصاص داده است.

در مقابل اگر فردی استطاعت مالی بیشتری داشت می‌تواند هزینه یک پک اضافی را پیش پرداخت کند، و رستوران به مشتری‌ای که بعد از او مراجعه می‌کند، از طرف وی هدیه دهد.