بوراپرس؛ در شهری که سهم خواهی به مشورت ترجمه می شود، تعجب برانگیز بود که شهرداری تازه نفس از راه رسیده و مدیران اسبق را از ریشه هایی که در مجموعه شهرداری تبریز دوانده بودند کَنده و به جای آنها افرادی را نشانده که نمک گیر کسی نیستند!
انتصاب های شهردار جدید که رنگ و بویی از توصیه و سفارش نداشت، به سرعت خشمِ سهم خواهان، مدیران برکنار شده و جیره خورانشان را در قالب انواع هجمه ها در فضای مجازی منتشر کرد.
در میان معترضین به انتصاب های شهردار گروهی تا استیضاح عباس رنجبر پیش رفتند. فشار ها بر شورا از درون و بیرون مجموعه، این جمع را قانع کرد تا شهردار منتخب خود را درباره انتصاب هایش مورد سوال قرار دهند.
به دنبال جنگ روانی به راه افتاده در فضای مجازی که بی شک رهبران و گردانندگان آن در پشت پرده ها، رانت خواران گردن کلفت شهر بودند نه مردم عادی؛ شورای ششم نیز با ترتیب دادن جلسه استیضاح مانندی، عباس رنجبر، شهردار تازه نفس منتخب خود را به گوشه رینگ انداخت.
شهردار و مدافعانش که هنوز تیم رسانه ای قدرتمندی ندارند، در نابرابری رسانه ای تنها توانستند عقیده خود را مبنی بر لزوم عدم دخالت شورا و سایر نهاد ها و شخصیت ها در انتصابات، ابراز کنند.
مهمی که با توجه به سوابق شوراها و رویکرد شخصیت ها در تعیین مدیران، چندان به مذاق مخالفان رنجبر خوش نیامد و جلسه طرح سوال از شهردار تبریز در صحن شورا کلید خورد.
عباس رنجبر در این جلسه به سوالات اعضای شورا پاسخ داد. وی در دفاع از انتصاب هایش گفت:
افرادی که معرفی کردهام شایسته، باتجربه و پاکدست هستند.
من در ۳۸ روز نمی توانستم معجزه کنم که ۷ روز آن در شورا سپری شده است.
جوان می آوریم می گویید تجربه ندارد، میانسال می آوریم می گویید گام دوم اجرا نشد.
از جوانان رزومه میخواهید، جوان رزومه از کجا بیاورد؟
در انتصاب هیچ مساله ای را جز کارایی مدنظر قرار نداده ایم.
بنده به هر کسی حکم زده ام با استعلام از مسئولین مرتبط بود.
من یا باید نفر تحویل بدهم یا کار، اگر کار می خواهید من متعهدم کار و نتیجه تحویل بدهم.
میتوانم بگویم چه کسانی از من چه خواستهاند و ندادهام و حقوق چه کسانی قطع شده است؟
در اینکه شورای صفر کیلومتر ششم، عجولانه شهردار منتخب خود را زیر سوال برده شکی نیست. اما تکرار این جلسات می تواند عامدانه و به نیت هدایت رنجبر به سمت استعفا باشد.
- نویسنده : فائزه صدر