حمایت‌های صوری از هنرمندان صنایع دستی
حمایت‌های صوری از هنرمندان صنایع دستی
احد پرویززاد هنرمند نقره کار گفت: دنبال وام‌های حمایتی دوران کرونا نرفته‌ام چون در کار ما ده-دوازده میلیون وام به درد نمی‌خورد.

احد پرویززاد هنرمند نقره کاری که مهر اصالت یونسکو را نیز دریافت کرده است، درباره شرایط صنایع نقره کاری و حکاکی روی نقره بعد از شیوع کرونا به بوراپرس می‌گوید:

محصولات نقره از جمله آینه و شمعدان جز کالاهای لوکس محسوب می‌شوند و فروش آن قبل از شیوع کرونا هم به دلیل گرانی دچار رکود شده بود اما در شش ماه گذشته با لغو مراسمات عقد و عروسی و مهمانی‌ها تقریبا به صفر رسیده است.

این هنرمند با اشاره به اینکه شیوع کرونا تاثیری صد در صدی بر صنایع نقره کاری داشته است، ادامه می‌دهد: عمده فروش محصولات نقره، دم عید انجام می‌شود. خرید عروس و دامادها و یادبودهایی که مسافران خارج می‌خرند، حدودا هشتاد درصد فروش یکساله ما را رقم می‌زند اما عید امسال متاسفانه به دلیل کرونا هیچ فروشی نداشتیم. از طرفی با لغو پروازها و مسافرت‌ها خرید یادبودی هم وجود نداشت.

او معتقد است کرونا نه تنها باعث کاهش فروش بلکه افزایش قیمت نقره نیز شده است:
قیمت نقره جهانی تعیین می‌شود و قیمت دلار و طلا روی قیمت آن تاثیرگذار است با شیوع کرونا و بسته شدن مرزها قیمت نقره هم افزایش یافته است.

وی در مورد اینکه این روند چه تاثیری بر تولیدشان داشته، می‌گوید: وقتی فروشی نباشد مطمئنا تولیدی هم نخواهد بود، کارگاه ما از عید تعطیل شده است.

پرویززاد با بیان اینکه از وام‌های حمایتی میراث فرهنگی در دوران کرونا مطلع است، می‌افزاید: دنبال وام‌های حمایتی دوران کرونا نرفته‌ام چون در کار ما ده-دوازده میلیون وام به درد نمی‌خورد.